Dag 5 – koffierondje met Tessa en Maurice

Nederlands Kampioen Elite Vrouwen zonder contract. Vandaag mochten Maurice en ik een rondje om met haar.

NK vrouwen zc. Tessa de Mar....uhh, Neefjes
NK vrouwen zc. Tessa de Mar….uhh, Neefjes
Aankomend weekend staan er twee wedstrijden op het programma. Een mooie vuurdoop voor mij als mechanieker. Twee buitenlandse koersen. Helaas was na thuiskomst de vuurdoop uitgedoofd: beiden koersen zaten al vol. Het rondje was daarentegen wel lekker. Samen met Nederlands Kampioene Tessa Neefjes mochten Maurice en ik 4 uurtjes trappen. Wij reden vandaag hetzelfde rondje als gisteren. Een fantastisch rondje langs de Costa Brava.

Vanaf Cassa de la Selva werd weer direct begonnen met de klim. Net als gisteren waren mijn benen in het begin ontzettend beroerd. Dat kon nog weleens een lange dag worden. De afdaling naar Calonge was gelukkig een stuk warmer dan gisteren. De armstukken had ik thuisgelaten en het windjack is niet aan geweest. Langs de kust was het weer heerlijk golvend over de verwarmde hellingen. De benen voelden al weer een stuk beter aan. Het is hier niet alleen heerlijk om te fietsen maar het is er ook gewoon prachtig. Echt heel begrijpelijk dat veel wielrenners hier komen trainen.

Bij Tossa de Mar werd een terrasje opgezocht om even heerlijk de toerist uit te hangen. Na de cappuccino, cola en groene thee werd weer de weg vervolgd. Genietend van de laatste zon werden de laatste kilometers afgerond. Een heerlijk gezellig ritje.

De rit is uiteraard ook terug te zien op Relive.cc: Dag 5 – koffierondje met Tessa en Maurice