Portfolio

Naast het vele fietsen, maak ik af en toe ook een website. De website wordt geheel naar wens van de klant gemaakt en dusdanig dat de klant zelf de website kan voorzien van tekst, blogs, media en andere informatie. Anders dan de reguliere websitebouwers wordt eerst naar de wens en beurs van de klant gekeken. Neem gerust contact op voor meer informatie! Ook voor het maken van budget (promotie)films ben je hier aan het goede adres. Onderstaand een kleine impressie.

Foto op Maat – 2020
Foto op Maat is een website voor fotografe Merel. Zij maakt foto’s om dierbare herinneringen vast te leggen. Bruiloften, verjaardagen, feesten maar ook schoolfoto’s en andere herinneringen die nog lang bewaard moeten blijven.
De website is gemaakt met HTML, PHP en CSS. Wilt u ook uw dierbare herinneringen vastleggen kijk dan op de website van Foto op Maat: Website Foto op Maat.

Website Foto op Maat
Website Foto op Maat

Wielervereniging West Frisia – 2018
Voor het promoten van de wielervereniging West Frisia heb ik een drie minuten durende promotiefilm gemaakt. In de film worden de verschillende facetten van de wielervereniging weergegeven. Ook behaalde successen van onder andere Jasper Rasch (winnaar clubcompetitie 2018), Dex groen (2e Nederlands Kampioenschap 2017) en Tessa Neefjes (Nederlands Kampioen dames 2016) komen aan bod.

Wielersport Wieringen – 2017
Wielersport Wieringen promoot het wielrennen op het voormalige eiland Wieringen. Vroeger (en nog steeds) waren zij bekend van de Vikingtour. Een echte klassieker die vergeleken kan worden met de Vlaamse voorjaarsklassiekers. Om meer bekendheid te krijgen en mee te gaan in de tijd, hebben zij gevraagd om een nieuwe layout voor hun website te maken. En zie hier het resultaat: Website Wielersport Wieringen

website Wielersport Wieringen
website Wielersport Wieringen

Wielerploeg AGW-Bouwbedrijf Hollands Kroon – 2015
Een website voor een nieuwe amateur wielerploeg uit Noord-Holland. De website is gemaakt op basis van CMS om snel berichten te kunnen toevoegen. De kleuren en uitstraling van de website zijn afgestemd op de kleuren van beide hoofdsponsoren. Tevens zijn voor Facebook, Twitter en Instagram layouts en foto’s gemaakt.

website AGW BHK
Wielerploeg AGW-Bouwbedrijf Hollands Kroon

Wielerploeg Olbers & IJlstra – 2013
Een nieuwe website voor een van Noord-Hollands oudste amateur-wielerploegen. De website is gemaakt op basis van CMS. De layout is geheel afgestemd om de kleuren van de wielerploeg.

website Olbers & IJlstra
website Olbers & IJlstra

Erik van der Maat – 2010
Een natuurlijk mijn eigen site. Ooit begonnen met een eigen opbouw in HTML, nu via CMS makkelijk onderhoudbaar.

website Erik van der Maat 2016
website Erik van der Maat – 2016