Dex meets Dex

Grote Dex op bezoek bij kleine Dex. Wat een prachtverhaal voor over 20 jaar.

Na de intocht van de goedheilig man mét Zwarte Pieten kwam Dex Groen op bezoek. Hij wilde zijn naamgenoot graag ontmoeten. Om half drie stond de man uit Tuitjenhorn op de stoep. Al zwetend toverde hij een kado onder zijn shirt vandaan: een koerstrui voor kleine Dex. Wat mooi. Daarna natuurlijk even snel op de foto terwijl de Dexen elkaar in de ogen kijken.

Dex Groen Dex Groen meets Dex van der Maat Dex Groen meets Dex van der Maat

Na 15 minuten was grote Dex het zat en mocht papa weer twee uur in zijn wiel sterven. Alhoewel, met die stukke spaak kon dat nog weleens meevallen. Twee uur lang werd er dan ook rustig een duurrit uit de benen getoverd die vooral vergezeld ging van slap geouwehoer. Maar ook serieus natuurlijk. Welke doelen er voor volgend jaar op het programma staan, welke verwachtingen en keuzes. Een doel van mij? Een keer met een bos bloemen thuiskomen.

Met het invallen van de nacht werd thuis weer bereikt. Kleine Dex lag rustig in de armen van moeders.

Bekijk het Relive.cc filmpje: Rondje met flikkerend roze lichtje – Dex Groen