Jaarafsluiter West Frisia

Elk jaar vindt er een jaarafsluiter plaats bij de elite-ploeg van West Frisia. Dit jaar werd het jaar eruit geslagen.

Om vier uur vond de ontvangst plaats in Amsterdam nieuw west. Op een gigantisch sportcomplex waren twee kleine banen ingericht voor Padel. Een soort squash maar dan op een tennisveldje. Twee tegen twee werd er gestreden. Om de winst natuurlijk ook al deed het plezier er niet voor onder.

West frisiaMet een gezamenlijke leeftijd van 77 jaar wist ik samen met Tino de ‘jonkies’ te verslaan. In een beslissende wedstrijd misten wij scherpte (wellicht beginnen de jaren te tellen) en speelden wij de troostfinale. Met 11-0 werd die gewonnen. Gijs Beets wist de finale te winnen. Robbert-Jan Mol stond erbij en keek ernaar.

Na het sportieve gedeelte werd er koers gezet naar huize Dorren. Een maaltijd deed de lege magen vullen waarna er veel slap geouwehoerd werd. Sterke verhalen deden hun intrede tot ieders genoegen. Om elf uur was ik weer thuis. Op tijd om de volgende dag te trainen.