Tot kotsen aan toe

Soms wil je heel veel. Vaak wil je lichaam dat niet. Dat botst. Dat kotst.

Deze week was weer een slechte week. Te weinig getraind. Dit weekend zouden beide dagen het een klein beetje goed moeten maken. Helaas was het gezin aan het kwakkelen en zondag komt er een dikke bries. Gelukkig is er dan op zaterdag nog een uurtje de tijd om wat blokjes te doen.

Vorige week gaf Dex Groen mij wat tips. ’20/40 is wel een leuke’, aldus Dex. 20 seconden volle bak, 40 seconden rust. Dat 8 keer en dan 8 minuten rust. En nog een keer. 8 herhalingen werden er 5 en de rust kwam als geroepen. Die tweede serie zal wel zwaarder worden. En inderdaad, bij de vierde herhaling kwamen de kokjes en bij de vijfde hield ik het net aan binnen. Dat was best zwaar.

Bij thuiskomst kwam ik erachter dat het 40/20 moest zijn. Nog zwaarder dus….