Dwaling doet hopen

Gisteren kreeg ik een idee. Omdat ik wat weinig tijd heb om te trainen, heb ik maar een paar schoenen aangeschaft. Om mee te hardlopen.

Dus, vandaag heb ik de stoute schoenen aangetrokken om dat zware lijf te laten afzien. In mijn jonge jaren was ik in het bezit van een bereconditie. Bij de piepjestest moest het cassettebandje omgedraaid worden en bij de voetbaltraining liep ik steevast voor de rest van de ploeg uit. Dit tot onvrede van de training. Ach, had de rest maar harder moeten trainen. En vandaag?

Nou, ik was vroeger jonger. Toen ging het mij een stuk gemakkelijker af. De Asics schoenen lopen prima, maar dat lijf moet nog wel even wennen. Een half uurtje lopen met drie keer wandelgang en twee keer stretchen. Dat had ik vroeger echt niet nodig. Maar het voordeel is wel dat je met een uur klaar bent. Gewassen en wel. Dat red ik niet op de fiets.