Basis leggen

De winter is voor wielrenners de tijd om hun basis op te bouwen, of zoals de geleerden zeggen: te behouden. Voor mij geldt het eerste: opbouwen.

2015 is sportief gezien niet mijn allerbeste jaar. Persoonlijk gezien zeker wel: geboorte van ons derde kind Kai (inderdaad, vernoemd naar dé Kai Reus), nieuwe baan en heerlijk tijd besteed aan het gezin. Af en toe de fiets laten staan is best lekker.

Maar dan 2016. Weer een jaar verder. Nieuwe robde, nieuwe kansen. Vorig jaar omstreeks deze tijd zat ik eraan te denken een sportklasse licentie te nemen. Achteraf maar goed dat ik dat niet gedaan heb. Ook voor 2016 geen licentie. In 2016 ga ik voor de laatste maal een poging doen de ronde van Sint Pancras te winnen, het seizoen gebruiken om goed voorbereid 2017 in te gaan en op de diverse clubtrainingswedstrijden eens op die hoge trede komen te staan.

Genoeg drive om te fietsen. Maar eerst fie basis leggen en vooral de komende dagen genieten. Fijne dagen alvast!