Nieuwe website

Oude website Erik van der Maat
oude website
Een nieuw jaar, een nieuw seizoen, een nieuwe website. Sinds een aantal jaar draaide mijn oude website nog op good-old-school HTML en CSS. Een hoop werk om alles een beetje knap te houden, ook al zijn daar trucjes voor. Op de kostbare tijd wat efficienter in te delen (je wilt immers ook tijd aan het gezin en fietsen besteden), toch maar voor gekozen om over te stappen naar een CMS site.

Website AGW-BHK
website AGW-BHK
Voor wielerploeg AGW-BHK, Wielersport Wieringen en de voormalige wielerploeg Olbers & IJlstra heb ik al site’s gemaakt op basis van CMS. Op een simpele wijze je site voorzien van berichten, maar wel onder een uniek jasje. Iets wat ik natuurlijk ook wil voor mijn eigen site. Momenteel is het nog een ‘standaard’ site. In de loop van de tijd gaat dat veranderen zodat er een uniek concept ontstaat.

Naast dat het bouwen en beheren van een site veel tijd kost, heeft het CMS format nog een voordeel. Altijd en overal mobiel een bericht plaatsen. Even wat foto’s aan de volgers laten zien, of gezamenlijk een filmpje kijken. Ze verzinnen wat tegenwoordig!

Er komt dus tijd vrij. Tijd om aan het gezin en fietsen te besteden. Laten wij daar deze kerstvakantie alvast mee beginnen!