Kerstkilo’s eraf

Twee dagen afzien. Af en toe kan je de kerst zo wel omschrijven. Wel onwijs gezellig natuurlijk om met je familie en vrienden gezellig deze donkere dagen door te komen. Ook ik heb samen met familie en vrienden de kerst doorgebracht. Noodgedwongen waren wij thuis gebleven, de kinderen wisselen elkaar af met de waterpokken! Ach, dan hebben zij dat in ieder geval weer gehad.

Vandaag was het heerlijk weer om een mooie duurtraining te doen. Het was even haasten, ’s ochtends langs mijn ouders, Marjolein ’s middags een afspraak met een vriendin en ’s avonds gingen we eten met vrienden. ’s Middags had ik dus eventjes tijd om 2,5 uur te trappen. Heerlijk richting Medemblik en Hoogkarspel gefietst. Wel wind tegen vanuit het zuidoosten, op de terugweg dan weer voor de wind!

Voor het eerst ben ik dwars door Hoorn gefietst. Dat is ook tevens de laatste keer. Volgende keer pak ik wel weer mooi Zwaagdijk-west. Dat is een stuk vriendelijk om te fietsen. De gehele rit mooi de hartslag laag gehouden. Soms ging de hartslag dan wel iets boven de 140 bpm uit maar dat ging wel een stuk beter dan een tijdje geleden.

Morgen even rustig aan doen, en dan woensdag nog een lekker stukje trappen. Hopelijk blijft het weer nog een beetje knap en rustig. Die wind ben ik inmiddels wel goed zat.