Tour de Hongrie – dag 3

Na een warme nacht slapen althans ik was vaak wakker, eindelijk wakker geworden even snel eten en op naar Hongarije!

Het is een stuk in Oostenrijk ging lekker. De grens van Hongarije was echt nog zoals ik het herkennen vanuit de koude oorlog: kil, oud, vervallen en Russisch. Typisch een Oostblokland.ook de rest van het land ziet er nog oud vervallen en armoedig uit. De stad van de proloog daarentegen is goed onderhouden. Een mooi begin om Tour de Hongrie te beginnen.

Voor mij was het even zweten om alle zes de fietsen tijdig gereed te krijgen. Maar het is wel gelukt! Om 3.30 uur staat er de eerste rijden en de laatste was rond 5.30 uur gereed. De proloog was maar een kilometer lang duurde voor de meeste rijders even ruim een minuut.

Na de proloog snel even gegeten, wat erg karig was, en toen weer verder met sleutelen. Om 00.30 uur was ik klaar gedoucht en gereed om lekker te gaan slapen. De kamer was gelukkig koel en ik sliep alleen. Ik heb een redelijke nacht gemaakt. De eerste wedstrijd is een feit en voorbij. Op naar morgen.