Tour de Hongrie – dag 2

Na een warme nacht konden we eindelijk vertrekken. Samen met Adne en Erik in de ploegleiders auto richting Hongarije. Lekker racen over de Autobahn.

Onderweg liep de temperatuur al snel op. Bij Neurenberg stond de temperatuur meter al op 30 graden. Gelukkig deed de airco in de auto het goed en blijven wij lekker koel. De spaarzame stops onderweg waren kort en we zaten snel weer in de koele auto.

In plaats van Hongarije werd de eindbestemming vandaag Wenen. Een van de renners vloog op het vliegveld van Wenen en moest ’s avonds opgehaald worden. De rest van de ploeg was al bij het appartement gekomen. ’s Avonds hebben wij gegeten bij een pizzaria. Ik had gewoon een Wienerschnitzel met patatjes.

Morgen nog 1,5 uur rijden en dan zijn wij in de plaats van de proloog. De proloog is eigenlijk een lange sprint: 500 meter sprinten, 180 graden draaien en weer 500 meter sprinten. Het zal mij benieuwen wat voor happening het wordt!