Hel van Petten

Eigenlijk zou ik dit jaar meedoen met de Hel van Petten. Wegens gebrek aan moraal heb ik dat maar niet gedaan. Onze oudste heeft gelukkig wel een onbeperkte hoeveelheid moraal en wilde graag meedoen aan de dikke banden race.

Al vroeg moesten wij dus richting Petten. Om dat het mooi weer was ben ik op de fiets gegaan en de rest van de familie in de auto. Opa en oma waren er natuurlijk ook om hun kleinzoon in actie te zien. Na het inschrijven en opspelden van het rugnummer kon er gestart worden. Een grote groep kinderen deed mee.

Sem stond bij de start een beetje te lummelen omdat een paar andere kinderen niet van start gingen. Een heuse inhaalactie werd ingezet en uiteindelijk wist hij in een ronde tijd bijna het hele veld in te halen. Vier renners bleven hem voor, die hij zonder zijn slechte start zeker had ingehaald. Jammer natuurlijk maar volgende keer beter. En belangrijker, hij had genoten! Een medaille, snoepjes, drinken en een zakje chips. Een kinderhand is nog snel gevuld.