Zomeravondje

Echt, die weervoorspellers. Geen idee wat zij doen, maar veel is het niet. Een neetje regen en niet te warm. Nou de hele dag zon en best lekker om buiten te zijn!

Overdag was ik heerlijk met de kids in de tuin bezig. Met nieuwe plantjes is de tuin weer lekker opgefleurd. Maar dat lekkere weer geeft ook aan dat er gefietst moet worden. Dus na het avondeten op de fiets! En ik moet zeggen een heerlijk zomeravondje.

Het eerste uur was de wind nog aanwezig en tot Bergen was hij ook goed te voelen. Daarna kreeg ik hem in de rug mee en dat scheelt weer natuurlijk. Alhoewel, de wind zwakte wel af. Onderweg nog wat sprintjes en verder heerlijk genoten van het weer.

Ja, ik heb best lekker gefietst. Dit weekend is de Hel van Petten en daar had ik echt geen zin in. Morgen moet ik nog wel heen. Sem gaat weer meedoen aan de dikke banden race!

Ook terug te zien op Relice.cc: Heerlijk zomeravondje