Teamtraining AGW-BHK

Een keer per drie weken traint wielerploeg AGW-BHK samen. Vandaag was de tweede keer en voor mij de eerste.

Om half 10 verzamelen bij de Big Sponsor om vervolgens met 9 man 3,5 uur te trainen. Van de 9 man waren er maar vijf renners.

Op de heenweg naar Hoorn was er veel tegen wind. Op de terugweg werd dat goed gemaakt. Bij Niedorp moest er noodgedwongen een stop gemaakt worden. Jasper had een lekke band. Na 10 minuten was deze vervangen en konden wij weer verder gaan.

Na Jasper en Bas in Hoorn afgezet te hebben werd er noordwaarts gereden. Het windje mooi in de rug. Vanaf Medemblik moest dat even getest worden. En block gas op die lolly! Met 50 op de teller werd er koers gezet naar Den Oever. Gelukkig werd er halverwege gas geminderd zodat ik bij kon komen. In het begin toch wat teveel en te hard op kop gereden.

Aankomend weekend met de elite van West Frisia op pad. Dat wordt twee dagen afzien…