Autistenmodus moet omhoog!

Oké, dit ging dus niet goed. Hier had ik echt meer van verwacht. Dit is dus niet zoals het hoort!

Een avondje ZAC: zomeravondcompetitie op het parcours van wv West Frisia. Leuk denk je dan. Lekker bollen met de blauw-gele rakkers. Maar nee. Startschot. Volle bak weg. Was ik al warm? Ja warm van de kachel in de auto. Na een rondje was ik ook warm. Maar niet zoals het hoort. Goed. Dat wordt een lang uurtje. Die Garmin ook nog vergeten aan te zetten. Gaan weer tien minuten fietstijd. Gaat lekker! Nee, niet echt. Verdwijnt dat peloton nou voor mij? Dat meen je niet! Wat ben ik aan het doen?!

Vanavond was het niet best. Drie keer gelost. Dikke poten. En een flinke dreun. Met dit tempo haal ik geen bloemen. Dus, wat gaan we doen? Juist. Hard trainen! Die slappe hap laten we thuis. Het Groote Boeck van Groen is geopend. Autistenmodus even opschalen en knallen!