Het wordt te snel donker!!

Mijn werk was vandaag gunstig: ik was iets eerder thuis. En met dit mooie weer moet ik het er maar van nemen. Even fietsen!

Bij thuiskomst snel de kleren pakken, bidons vullen, koekje in de achterzak, nog even snel een kleine boodschap doen en lucht in de bandjes. Telefoon….werk…kwartier kwijt…

Maar weer lucht in de bandjes. Voorwiel, check. Achterwiel, …., …., …. Ow ja, dat ventiel is slecht. Straks maar even een nieuwe erin zetten, dan kan ik eindelijk dat achterwiel een beetje knap oppompen. En eindelijk onderweg! Half vijf…hmmm, dat wordt niet zo heel lang fietsen.

En inderdaad. De hele dag mooi weer en als ik ga fietsen wordt het bewolkt. En dus snel donker. Naja, dan maar even een uurtje met twee blokjes D2. Je moet toch wat.

Volgende keer maar mijn licht mee…