Kalender 2017

De licentie is al een paar weken binnen. Tijd om de kalender aan te vullen!

2016 was mijn eerste jaar met een licdntie. Een paar mooie wedstrijden had ik ingepland. Helaas heb ik maar twee wedstrijden gereden. Ons vierde wonder is niet zo van de tijd. 2017 heeft een zekerheid. Er komt geen vijfde. Iets meer zekerheid voor het fietsen! In 2017 fiets ik in de kleuren van West-Frisia. Halverwege 2016 ben ik al gestopt met wielerploeg AGW-BHK.

De kalender heb ik alvast opgesteld. De Hel van Petten wil ik weer gaan rijden. Een mooie driedaagse met een tijdrit, omloop en criterium. Misschien ook de Meertour of de Tour de Lasalle. Deze laatste is afhankelijk van de planning met de elite renners van West-Frisia. Ook in 2017 ga ik weer mechanieken. In maart levert dat nog een mooi trainingskamp in Spanje op. Ruim een week trappen in de omgeving van Gerona.

Al met al een druk maar mooi jaar! De kalender is hier (kalender 2017) te vinden.