Altijd blijven lachen

Bassie en Adriaan. Wie is er niet groot geworden met deze clown en acrobaat. En altijd blijven lachen!

Om 9 uur stapte ik op mijn fiets richting Hippo. Even Maurice ophalen om hem naar zijn werk te brengen. Om even over 10 kwam ik aan en was ik Maurice net misgelopen. Volgens zijn vrouw stond hij bij de manege te wachten maar ik heb hem niet gezien. Na een belletje reed hij een paar honderd meter voor mij. Even doortrekken en ik was er. De Westerklief omhoog en rechtsaf. ‘Doe maar rustig aan hoor’, hoor ik vanachteren.

Maurice IJlstra en Erik van der Maat
Altijd blijven lachen Maurice!
Via de Waardweg en een hoop slag geouwehoer komen we uit bij Winkel. Daar wil Maurice even in mijn wiel zitten. De wind tegen is toch niet zo lekker. Van mij mag hij. Ik voel me sterk. Wel grappig, alle voorgaande keren was Maurice juist sterker. Beginnen de trainingen te lonen?

Na Maurice afgezet te hebben op zijn werk, heb ik nog een rondje Obdam gedaan. Bij thuiskomst stonden er weer 3 uurtjes op de teller. Heerlijk. Nog een weekje werken en dan twee weken vrij. Nog meer tijd om te trainen!