EK verpest training

Even een paar kaarten ophalen in Heerhugowaard en dan via Alkmaar naar de duinen. Niet dien als er een Europees kampioenschap wielrennen is.

Van het hele EK had ik nog niks gezien. Tot vandaag dus. De hele karavaan voor mijn neus langs. De mannen profs moesten een veredeld criterium rijden. Heel leuk voor ze. Minder leuk voor mij want ze doorkruisten mijn trainingsweg. Gelukkig ken ik de weg in Alkmaar en kon dus snel voorbij het parcours. Rustig via de Westerweg naar Heiloo. Bij Heiloo nog een paar sprintjes als oefening en op naar Egmond aan den Hoef. Vanaf hier richting gasterij ‘t Woud en daar de duinen in. Dit is wel een heel mooi gebied. Ik was even illegaal omdat je hier eigenlijk moet betalen. Maar het blijft mooi.

Bij Bergen aan Zee ook weer de duinen in richting Schoorl. Elk klimmetje ven aanzetten om de benen te trainen. Heerlijk! Bij Schoorldam weer rustig naar huis. Heerlijke training alsnog!

erik van der maat egmond
Duinen bij Egmond. Puur zo’n klim