Gezellig met Melvin Bos

Eergister nog op de Tacx binnen. Even kijken hoe mijn schouder het fietsen zou vinden. Dat ging goed. Viel me alles mee. Dus vandaag naar buiten. Frisse wind. Frisse neus.

De wind kwam uit het noordwesten dus errst richting Schagen. Via ‘t Rijpje en Sint Maarten de Westfrieschedijk op. De wind stond lekker vol op de kop. Aangezien ik op hartslag rij ging dat niet erg snel. Maar ja, het is voor het goede doel. Even voor bij Sint Maarten werd ik dan ook ingehaald. ‘Kom op hè Erik!’ klonk het van opzij. ‘Hé Melvin!’ En weg was hij. Ik kon nog snel een foto maken. Hij zal ook wel aan het trainen zijn.

Bij Schagen richting ‘t Zand om dan de kust op te zoeken. Vanaf Groote Keeten had ik voor de wind. Ook best lekker na een uur tegenwind. Mooi koetelen op de hartslag naar Camperduin. Daar de duinen in en nog even een paar keer gas geven. Lekker is dat altijd daarzo. Via Schoorl en Warmetuut weer naar huis. Heerlijk ritje en mijn schouder deed het goed. Op naar de volgende!