Herfst raast voorbij

Wat een heerlijke dag vandaag. Weinig wind, lekkere temperatuur, mooie kleuren, zonnetje, frisse neus en gewoon genieten.

Eigenlijk zou ik vanochtend gaan, maar een slechte nachtrust en toch wel zware benen deden mij besluiten om ’s middags te gaan. Na de kinderverjaardag snel de kleren aan, fiets pakken en gaan. Heerlijk het herfstzonnetje op mijn gezicht en genieten. In het bos in de duinen was het zeker genieten. De herfstkleuren raasden voorbij. Heerlijk!

Vanaf Bergen begon het wel frisser te worden. Net als gisteren daalt ook vandaag de zon snel. En als de zon gedaald is daalt de temperatuur ook. Windjack aan en door naar Camperduin. Op de Hondsbossche liet de zon zich nog even zien. De zee was nog niet hoog genoeg. Warempel was de wind natuurlijk weer gedraaid. Op de terugweg tegen en deze wind uit het oosten voelde fris. Zelfs de handschoenen moesten aan. Thuis wachtte de warme douche. Ook heerlijk!

Zwart wit herfst erik van der maat
Zwart-wit in de voorbijrazende herfst