The wetter, the better

Sommige vinden droog lekker, sommige vinden nat lekker, sommige vinden dikke prut lekker. Ik ben denk ik van de laatste categorie. Althans, vandaag.

Eigenlijk wilde ik naar het Geestmerambacht. Alleen die donkere wolk en buienrader zeiden iets anders: ga maar naar het Dijkgatbos. En dat was een goede keus. Het parcours was het eerste rondje redelijk droog. Het was wel weer even wennen. Je merk toch dat je dat crossen veel te weinig doet. Zonde eigenlijk, want ik vind het echt leuk!

Het tweede rondje werd wat natter. Een klein buitje zorgde voor wat prut. En ik moet zeggen, dat was best lekker. Het tweede rondje ging een stuk beter. Al glijdend door de bochten. Heerlijk. Het derde rondje ging bijna vanzelf. Na 1,5 uur helaas weer huiswaarts. Maar wel voldaan. Heerlijk dat crossen!