Dinsdag. DOK. 7e. Twee weken terug ook al. Nu nog even een stijgende lijn creƫeren.

Het ging goed vandaag. Goed door de bochten. Goed in de wielen. Af en toe herstellen. Niet gelost. En een poging gedaan om weg te komen. Niet een keer, niet twee keer maar zels drie keer! De eerste keer was met een nieuwelingen renner. Hij was al eerder weggesprongen en ik sprong erachteraan. Eens kijken waar het strand. Na twee rondes in het peloton.

Voor het gevoel viel opeens het tempo stil. Maar Strava is strikt en liet zien dat er werd doorgereden. Toch probeerde ik het. Enigszins op gang geholpen door het peloton knalde ik ervor. De rest was blijkbaar verrast en reageerde niet. Twee rondes hield ik het stil. Best leuk om eens mee te maken.

De derde keer was ik weer alleen weg. Ook dit hield ik twee rondes vol. Ik had niet goed geteld. Ik dacht dat wij nog twee rondes moesten maar dat waren er drie. Balen. In de sprint werd ik uiteindelijk 7e. Evengoed zeer tevreden!