Van regen tot spiertje

Soms heb je dat. Dan voel je iets. Iets wat niet hoort. Dat opeens zeer doet. Zo’n ding. Zo’n spier.

De dag begon vandaag met regen. Tijdens het zwemmen werden wij nat van de regen. De boodschappen werden nat. Hans had afgezegd anders werd de mountainbike nat. Ik ging niet fietsen want dat is zonde van de RoCo. Dus, de hardloopschoenen hielden het droog. Naja, bijna. De weg was nog wel nat.

Een half uurtje hardlopen dus. Even de beentjes tussen de buien door strekken. En het ging echt lekker. De flow zat er goed in. In het park even rekken en toen ik weer wilde beginnen met lopen, hé! Wat voel ik nou? Een spier in mijn kuit? Ja, die ja! Wauw! Ze zitten er nog! Maar als je een spier voelt, dan is dat meestal niet goed. Hmmm. Nog even licht rekken. Soepeltjes draaien. Dan maar rustig naar huis. Jammer, het ging net zo lekker!